Alpokalja Életmódközpont Alapítvány

Régóta szükségét éreztük, hogy az egészségügyi munka az ország nyugati részére is kiterjedjen, így létrehoztuk az Alpokalja Életmódközpont Alapítványt.

Célunk:
Az egészséges életmód alapelveinek bemutatása, elméleti oktátása és gyakorlati alkalmazása, valamint a helytelen életmóddal összefüggő testi és lelki betegségeket kiváltó, illetve súlyosbító okok összefüggéseinek széles körű ismertetése, és ezen okok megszüntetésére, következményeinek mérséklésére irányuló, az egyszerű, biblikus alapokon nyugvó, elsődlegesen a természetes gyógymódok alkalmazásán alapuló tanácsadási tevékenységgel.

Az Alapítvány célul tűzi ki, hogy feladatai ellátásában kapcsolódási pontot jelentő természetes személyekkel, jogi személyekkel, társadalmi szervezetekkel és egyházakkal együttműködést erősítse, azokkal együttműködjön. Az Alapítvány célkitűzései megvalósításában, hasonló célkitűzéseket megvalósító, akár országhatáron is átnyúló kezdeményezésekben aktívan szerepet vállal.
Az Alapítvány célul tűzi ki, hogy társadalmi szerepvállalása erősödése alapján megszerezze a közhasznú jogállást, amennyiben ezt a jogszabályi feltételek is lehetővé teszik.